IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър предлага безплатна терапия на своите фенове

7 април 2022 08 40

Изпълнителят се е погрижил и за психичното здраве на екипа си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър не само иска да бъде по-близо до феновете си, но и да се погрижи за тяхното благополучие и психично здраве

Изпълнителят, който в момента обикаля Северна Америка заради световното си турне Justice, отвори сърцето си за всички свои почитатели и служители, които имат нужда от помощ. Преди няколко дни Бийбър обяви, че отделя голяма част от средствата си, за да осигури на всички адекватна грижа за психичното здраве. 

Поп звездата, която в момента е в пъривя етап от най-голямото си турне до момента в кариерата си, обяви много специално партньорство. Като част от неговата инициатива Justice in Action, чрез която той повишава осведомеността по въпроси като реформа за наказателно правосъдие, борбата с промените в климата, регистрация на гласоподаватели и други, Бийбър вече си партнира с платформата за онлайн терапия BetterHelp. Така той иска да осигури безплатен достъп до терапия за неговия екип от 250 души, както и за феновете

"Едно от нещата, които научих през последните години, е, че всички преминаваме през своите възходи и падения и всички понякога имаме нужда от помощ", каза 28-годишният певец. Той допълни, че се радва на възможността да предложи безплатна терапия на своите фенове, близки и работници. 

Като част от партньорството, поп звездата ще предложи един месец безплатна терапия на феновете си, която те могат да използват за себе си или да споделят с приятел или член от семейството. Според платформата, услугите през този един безплатен месец, са на стойност 3 милиона долара. Екипът на певеца ще получи безплатен достъп до лицензирани терапевти в продължение на 18 месеца, за да се спраявт с психическия и физическия стрес, причинени от професията, особено след пандемията от коронавирус. 

Джъстин Бийбър често говори за проблемите си с психичното здраве и отпечатъка, който славата е оставила върху него. В документалния си проект за YouTube, изпълнителят споделя, че е изпитвал постоянна болка и дори е имал помисли за самоубийство, когато се е намирал в най-тъмния си период

"Имаше моменти, в които не исках да живея. Мислех си, че болката няма да изчезне. Тя беше постоянна. Много страдах. Казвах си, че е по-добре да не чувствам нищо, в сравнение с тази болка", признава Бийбър. Той споделя за тези свои чувства, за да насърчи феновете си да говорят открито за проблемите и да потърсят помощ. 

Начинът, по който Джъстин е успял да се справи с лошите мисли, е чрез медитация и молитви. "Също така пиша песни. Слушам музика. Музиката е много могъща. Може да те вдигне, когато си на земята", казв още певецът. 

Именно проблемите с депресията го докарват до зависимостта му от наркотици. В момента Бийбър се опитва да поддържа здравословен начин на живот и да се наслаждава на моментите със съпругата си Хейли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари