IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко е наред: Хейли Бийбър на концерт след кръвния съсирек в мозъка

15 март 2022 17 40

Моделката изглежда се възстановява чудесно

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Както Джъстин Бийбър заяви в същия ден, в който Хейли Бийбър беше приета в болница, „Нея нищо не може да я спре“.

Само ден, след като 25-годишната моделка разкри, че се възстановява след намирането на кръвен съсирек в мозъка ѝ, тя беше забелязана на концерт на съпруга си. Очевидно Хейли няма търпение да види отново любимия си в действие, след като изявите му бяха поставени на пауза за няколко дни заради наличието на коронавирус в екипа му. Сега той отново е на сцената, а плътно до него е съпругата му.

На 13 март Джъстин излезе пред публиката в Юта, а Хейли показа, че не само се възстановява бързо, но и че е най-големият фен на изпълнителя. Приятелят ѝ Тайрел Хамптон публикува нейна снимка в историите си в Instagram, където показва, че г-жа Бийбър си прекарва повече от чудесно. Тя пее и танцува на фона на едни от най-големите хитове на Джъстин.

Последната публична проява на Хейли дойде само часове, след като тя разказа за здравословния проблем, с който се е сблъскала преди седмица. „Четвъртък сутрин седях на закуска със съпруга ми. Тогава започнах да изпитвам симптоми, подобни на инсулт, и бях закарана в болница. Намериха малък съсирек в мозъка ми, който е причинил липса на кислород“, написа моделката. Тя успокои феновете си, казвайки че тялото ѝ е успяло да се справи само със съсирека и вече се възстановява у дома.

Хейли разкри, че това е бил един от най-страшните моменти в живота ѝ, но сега си е вкъщи и е благодарна на прекрасните лекари и сестри, които са се грижили за нея. „Благодаря на всеки, който се свърза с мен и ми изпрати своите най-добри пожелания, както и за подкрепата и любовта, която получавам“, завърши звездата.

В същия ден, в който г-жа Бийбър сподели за притесненията си, Джъстин публикува тяхна обща снимка от негов концерт, пишейки, че нищо не може да събори любимата му. Според източници, изпълнителят дори и за миг не се е отделил от Хейли и дори е помолил всичките си близки и приятели да се молят за нея.

„Той постоянно повтаряше, че не може да я загуби, че ще направи всичко възможно тя да получи най-добрите медицински грижи“, разказва още близък до двойката. Допълва, че Джъстин би направил всичко, за да помогне на съпругата си. „Това беше момент, в който и двамата се замислиха за смъртността и се фокусираха върху това, което наистина има значение“.

Джъстин казвал на хората около себе си, че Хейли е неговата опора и че тя е успяла да го спаси от тъмната страна на славата. „Той ще я наблюдава и ще ѝ помага по всякакъв начин. Продължава да кара всеки около него да се моли за нея и нейното добро здраве. Ситуацията наистина го шокира“, завършва източникът.

Двойката е женена от три години като често споделя любовта си в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари