IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър с молба към Хейли относно децата

13 октомври 2021 10 40

В новия си документален филм изпълнителят разкрива кога точно иска да стане баща

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър е готов да разшири семейството си.

В сцена от новия му документален филм Justin Bieber: Our World, който излезе в петък в платформата Amazon Studios Prime Video, 27-годишният изпълнител говори със съпругата си Хейли относно бъдещето и потенциалните им деца. Тогава Бийбър споделя, че би искал да създаде бебе до края на годината.

„Намеренията ми за 2021 година са да продължавам да си поставям цели и да се забавлявам докато ги изпълнявам. Да се уверя, че поставям семейството си на първо място и се надявам да създам дете“, казва Джъстин, говорейки в деня преди концерта си за Нова година. Думите му обаче явно хващат Хейли неподготвена, при което съпругът ѝ казва, че би искал да опитат със забременяването. „Ще видим“, е лаконичният отговор на моделката.

И двамата никога не са криели, че искат да изградят семейство заедно, но твърдяха, че засега не бързат. „Обичам децата и нямам търпение да имам собствени. Бих казала, че това ще се случи в близкото бъдеще, но не чак толкова близкото“, каза Хейли пред Vogue Arabia през 2018 година. Тя заяви, че вече дори е избрала имената на децата си, но засега остава фокусирана върху съпружеския живот и кариерата си.

През 2019 година Джъстин беше на същото мнение. Той разкри, че няма търпение да води дъщеря си по измислени срещи, но засега иска да се наслади на Хейли и да развива кариерата си. „Не бързам заникъде“, категоричен бе изпълнителят. Година по-късно Джъстин добави, че иска да започне семейство, но в правилното време. „Искам да се насладя на съпружеския живот още малко, да отида на турне, да бъда женен, да пътувам само с Хейли, да развием още малко връзката си“.

През март 2020 година Бийбър заяви пред Елън Дедженеръс, че слуша съпругата си относно създаването на деца. „Мисля, че всичко зависи от Хейли, защото това е нейното тяло. Ще имам толкова деца, колкото тя реши, че може да роди“, каза той.

Дали желанията на Джъстин за дете през 2022 година ще се сбъднат, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари